Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
You do not have permission to access this page when the server is busy!
Please upgrade your membership to support this community and unlock various special privileges like:

  • Access to this website when the server is busy
  • Remove Advertisements
  • Remove PM Limitations & Increase PM Storage
  • Get Priority support
  • Access VIP Forum Sections & Downloads
  • Perform extended searches
  • Option to hide your presents and activity from other users
  • Option to set your own custom user title
  • and Much More!

Results 1 to 4 of 4
Spanish / Español Thread, Ayuda con Ilink 9600 HD 8 psk sk 900 in International Discussion; Amigos Necesito ayuda con un fta ilink 9600 HD 8 psk sk 900. Lo prendi por primera vez aqui trae ...
  1. #1
    Choyero's Avatar
    Choyero is offline Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16

    Lightbulb Ayuda con Ilink 9600 HD 8 psk sk 900

    Amigos

    Necesito ayuda con un fta ilink 9600 HD 8 psk sk 900.

    Lo prendi por primera vez aqui trae la imagen 2k120330_IS9600HD_0001_F

    y se queda en el menu setup y antena.

    La pantalla que esta enfrente la pequeña es la ke no se deja quitar se queda parpadiando.

    IMG-20120602-00337.jpg


    solo se deja mover de arriba abajo y despues se queda en scan.


    No deja hacer nada y ya tengo que apagarlo.

    Que debo hacer ayuda

    Gracias

    Choyero

  2. #2
    Bur01 is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    14
    hola amigo tal ves resetealo por parte de atras con el switch

  3. #3
    Choyero's Avatar
    Choyero is offline Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Ya lo apague y lo prendi varias veces no se porque no kiere tendras un loader para este fta.

    choyero

  4. #4
    Choyero's Avatar
    Choyero is offline Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    16
    Hola

    removi la tarjeta 8 psk

    Le instale el bin y le di un factory reset

    Trabajo muy bien

    Despues le volvi ha poner el Modulo PSk

    Y trabajo muy bien ya no se congela

    Me da senal y calidad muy el satelite

    Pero al Buscar canales no baja ninguno.

    Que puedo hacer

    Necesito Ayuda


 

Similar Threads

  1. I have problems with a 9600 HD FTA ilink and 8 psk
    By Choyero in forum I-Link Support
    Replies: 15
    Last Post: 06-14-2012, 08:51 AM
  2. New Ilink 9600 HD Bin File
    By setwire in forum I-Link Files
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2012, 09:15 AM
  3. DreamLink HD or I-Link 9600
    By shunail in forum Other Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-23-2012, 06:18 PM
  4. i link 9600
    By perpetum in forum I-Link Support
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2012, 11:11 PM
  5. iLink 9600 Factory file (March.30th)
    By dhuckabay in forum I-Link Files
    Replies: 0
    Last Post: 03-31-2012, 06:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •