Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
You do not have permission to access this page when the server is busy!
Please upgrade your membership to support this community and unlock various special privileges like:

  • Access to this website when the server is busy
  • Remove Advertisements
  • Remove PM Limitations & Increase PM Storage
  • Get Priority support
  • Access VIP Forum Sections & Downloads
  • Perform extended searches
  • Option to hide your presents and activity from other users
  • Option to set your own custom user title
  • and Much More!

Results 1 to 4 of 4
KBox Support Thread, I'm NEW NEW and got KBOX Prodigy Heros in KBox; Hi, I'm desperately in need of help. My cousin knows a guy who he pays to get channels on his ...
  1. #1
    shunail is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    21

    I'm NEW NEW and got KBOX Prodigy Heros

    Hi,
    I'm desperately in need of help. My cousin knows a guy who he pays to get channels on his dreambox and that guy told him that I should get KBOX K1 PRODIGY PRO W/ K-HUB VERSION 2 HEROS. So I ordered and I got it last week, but the guy is not answering and no where to find any more. I've no idea how this all works although I used to use and upload ViewSat long time ago but I'm reading this IKS stuff here on the forum and Private Server stuff. Can someone please guide me since I'm very curious and want to get this working. Please help or at least point me to right direction.
    Thanks
    Last edited by gregralph; 04-16-2012 at 05:56 PM. Reason: Do not post live links especially to e-bay. Please read the rules section.

  2. #2
    iks_guro is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    hi i am not sure if the version 2 hub works but i had mine that has version 4 or 5 legit and works great but 2 is i am not sure hope this help u

  3. #3
    Flameangel's Avatar
    Flameangel is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Northern Hemisphere
    Posts
    7
    Only v.4 and 5 works for Dish only and not Bev.

  4. #4
    iks_guro is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    i have hub 4 and it works for both providers and i was able to sell it for 140$ with the receiver if u want i can give u a link where u can buy one ...


 

Similar Threads

  1. KHUB/KBOX HEROS HELP
    By ben_jammin in forum KBox Support
    Replies: 5
    Last Post: 04-26-2010, 12:17 AM
  2. How to use PVR Functions on KBox K1 Heros
    By Kareen in forum KBox Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 01-15-2009, 06:43 AM
  3. KBox K1 Heros PLUS Loader
    By Kareen in forum KBox K1 Hero Loader, Factory Bin & Utilities
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2008, 01:43 PM
  4. KBox K1 Heros PLUS Loader
    By Sure-shot in forum KBox K1 Plus Loader, Factory Bin & Utilities
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-2008, 12:36 PM
  5. ~CK~'s first look at the Kbox K1 Heros
    By croat_king in forum Other Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2008, 03:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •