Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
You do not have permission to access this page when the server is busy!
Please upgrade your membership to support this community and unlock various special privileges like:

  • Access to this website when the server is busy
  • Remove Advertisements
  • Remove PM Limitations & Increase PM Storage
  • Get Priority support
  • Access VIP Forum Sections & Downloads
  • Perform extended searches
  • Option to hide your presents and activity from other users
  • Option to set your own custom user title
  • and Much More!

Results 1 to 4 of 4
FTA Discussion Thread, hd dish in True FTA; i tried to get my nanolite and viewsat ultralite to work on my buddys hd dish, i get no signal ...
  1. #1
    dscrd is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5

    hd dish

    i tried to get my nanolite and viewsat ultralite to work on my buddys hd dish, i get no signal quality, i noticed in another post about setting up a hd reciever/dish to change the sw21 to port1/2 for each sat, would this work or should i get him a hd reciever, if so which one is reccommended for inexpensive setup, thanks

  2. #2
    dhuckabay is online now Super Moderator
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,192
    Need some more info. If he is aimed at 129, mostly HD, you aren't going to get anything with an SD box.

  3. #3
    dscrd is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    5
    when i did his system info his says something like- dpp Ik4, ik42,ik43,hd l750 , i am pretty sure he gots lots of hd chanels, i have looked into some hd recievers, nfusion, limesat, pansat,dreamlink, all hds, you think one of these may work, thanks

  4. #4
    setwire's Avatar
    setwire is offline Super Moderator
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,548
    Quote Originally Posted by dscrd View Post
    when i did his system info his says something like- dpp Ik4, ik42,ik43,hd l750 , i am pretty sure he gots lots of hd chanels, i have looked into some hd recievers, nfusion, limesat, pansat,dreamlink, all hds, you think one of these may work, thanks
    Forget any of your friends settings.

    Lets concentrate on getting your a Dish that will get you the 3 Sats 110 / 119 / 129 and a HD Receiver that is presently working.


 

Similar Threads

  1. Dish Network Dish 500 Plus Dish500Plus 110 118.7 119
    By Th3KiNG in forum Dishes and LNBs
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2011, 01:42 AM
  2. Need Help Connecting CS5000 to Dish 500 & Dish 1000
    By crazyom in forum Coolsat Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09-27-2007, 07:19 PM
  3. My Dish Farm & Dish Garden lol
    By txsgent in forum Pictures
    Replies: 6
    Last Post: 09-14-2007, 09:37 AM
  4. DISH Pro & DISH Pro Plus Installation Quick Reference Guide
    By Clydesdale in forum Dishes and LNBs
    Replies: 0
    Last Post: 07-30-2007, 01:42 PM
  5. Help! Dish settings for Dish 1000
    By jobubear in forum Coolsat Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-2007, 01:42 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •